diumenge, 28 de desembre del 2008

Jocs per les festes de Nadal amb família

Hola lectors,

Avui vull fer una proposta per fer que el nadal amb família sigui més divertit, perquè no sigui tan monòton i pesat o per donar-li un toc diferent a les rutines de cada any. Per poder canviar tots aquests aspectes de les festes de nadal, necessitem un joc divertit que puguin entendre els avis de la família els de mitjana edat els joves i el infants i a més a més ha de ser un joc que sigui divertit per tothom. començaré explicant com fer el joc i com plantejar-lo a la família.

1. Per començar el joc necessitem que cada membre de la família que hi vulgui participar porti un regal que li pugui agradar o desagradar a tothom. Tots els regals es posaran en un mateix lloc.

2. Un segon lloc, quan tothom ja ha deixat el seu regal anònimament,es reparteixen dues cartolines per cada participant, a la primera hi haurà un número escrit i l'altre estarà en blanc. Tothom de la família -que ha portat regal- ha de tenir les cartolines.

3. En tercer lloc, per ordre numèric agafaran un regal. El primer que agafarà regal serà la persona que tingui el número 1, seguidament, és el torn del número 2 que pot fer dues coses: escollir un regal per obrir o quedar-se el del número 1 i així successivament amb tots el números assignats a cada membre de la família.

4. En quart lloc, quan tots els regals ja estiguin oberts, es faran votacions del millor i el pitjor regal.Els participants escriuran a la seva cartolina en blanc el regal que menys els ha agradat i el que més els ha agradat i el jutge farà el reconte de punts.

5. Per últim, els jugadors intentaran endevinar qui ha portat el pitjor regal i qui ha portat el millor regal. El que ha portat el pitjor regal s'ha de quedar el seu propi regal i el que ha portat el millor pot fer dues coses: quedar-se el seu regal o escollir el que més li agradi per quedar-se'l.

Amb aquesta joc podem aconseguir que un amic invisible, un dinar o sobretaula de nadal o st.esteve sigui entretingut, diferent, amb bromes i bon humor!

ANIMEU-VOS A PROVAR-HO!