dimarts, 2 de desembre del 2008

Conferència Anna Pérez

Després de la conferència he estat mirant dos blocs que ella a esmentat durant la xarrada. El primer és "Paraules que trenquen murs", i el segon "amigos tras las rejas".

El primer és un bloc compartit per diferents escoles, que han buscat paraules amb totes les lletres de l'abecedari, que serveixin per trencar els murs, de la soledat, pobresa, tristesa, violència, etc. En aquest projecte i han participat diferents escoles i nens de totes les edats. Jo he estat mirant algunes de les definicions de les paraules per trencar murs, i són fantàstiques! El més impressionant, però, és la capacitat dels nens per expressar un sentiment o donar-li sentit a una paraula.
Dels vídeos que he mirat us en dic alguns on jo hi he posat el meu comentari, felicitant als nens i nenes que l'han fet, són realment extraordinaris!

Abraçada, kaf, felicitat, xarxes i zàping.


El segon blog que he visitat l'escriuen nois que estan a la presó i els va molt bé perquè estan en contacte amb el mont exterior, poden veure les coses que els passen des d'altres punts de vista, la gent pot compartir opinions sobre el que ells diuen, però sobretot, parlen de com es senten i escriuen tot el que senten.
M'ha cridat molt la atenció que s'expressin tan bé, és impressionant saber com se senten i el que els passa pel cap.

Aprendre amb les noves tecnologies

La última activitat obligatòria que hem fet a classe ha sigut crear amb el JClic, activitats per treballar diferents coneixements. En el meu cas he creat activitats amb el JClic que ens ajudaràn a estudiar el sistema cardiovascular.

Per poder fer les activitats des de qualsevol ordinador, he crat un espai web des de SITES de GOOGLE. Els sites ens permeten penjar informació, notícies, imatges... és un recurs més per poder utilitzar les noves tecnologies a l'aula i a l'escola.

Si vols veure més, clica aquí