dimecres, 26 de novembre del 2008

El primer dia de pàctiques a l'escola

El meu primer dia de pràctiques a l'escola a sigut una setmana més tard que el de la resta dels meus companys. M'ha tocat un escola molt maca, envoltada de natura i amb un ambient molt familiar, ja que només té una línia per curs. És una escola que té un projecte d'integració de nens amb discapacitat a les aules, per procurar que aquests nens puguin conèixer la normalitat.

Per conèixer millor l'escola clica aquí

La meva classe és la de primer de primària, són uns nens moguts i divertits. Avui ja he pogut detectar els que són més amics ,he començat a veure els rols que hi ha a la classe i també he pogut experimentar els conflictes i la resolució d'aquests a l'aula. Crec que serà una experiència interessant.

He trobat la meva professió.

dimarts, 25 de novembre del 2008

Muntatge del vídeo

Penjar un vídeo al youtube ha sigut una pràctica obligatòria.
Ha sigut un treball en grup que ha requerit diferents procediments per arribar a tenir el vídeo penjat a internet.

Aquest és el nostre vídeo, sobre el contrast entre la calma i l'estrés:


dilluns, 24 de novembre del 2008

LEC ( llei d'educació a Catalunya)

El nou projecte de llei d'educació per Catalunya, proposa una série de canvis en l'ambit escolar. A la web de la generalitat de catalunya hi ha la carta que va fer arribar el conseller d'educació Ernest Margall als docents de les escoles catalanes.

En aquesta web podem trobar la carta, les preguntes més freqüents per entendre la llei, i la llei escrita capitol per capitol.

Cliqueu aquí per veure la llei

Cliqueu aquí per veure articles relacionats amb la LEC

Cliqueu aquí per veure les preguntes més freqüents

Les vagues dels professors que es van fer el Febrer i al Novembre, ja que hi ha professors que creuen que aquesta llei no serà profitosa ni donarà cap millora a les escoles, ni a nivell de direcció de l'escola ni per millorar el nivell general dels alumnes.

El meu primer JClic

Fes clic aquí per veure em meu JClic