dijous, 25 de desembre del 2008

Los niños de Huang Shi

Director: Roger Spottiswoode

Intèrprets: Jonathan Rhys Meyers (George Hogg), Radha Mitchell (Lee Pearson), Chow Yun Fat (Jack Chen), Michelle Yeoh (Madame Wang), David Wenham (Barnes), Guang Li (Shi Kai).
País: Australia, China, Alemania
Any: 2008
Gènere: Drama
Guió: Jane Hawksley, James MacManus
Estreno: 23-05-2008


Resum:

George Hogg és un jove periodista anglès que l’envien Xina com a fotògraf de guerra als anys 30. Quan es troba al mig del conflicte, coneix al líder del grup partidista xinès i l’envia lluny de la guerra a un orfenat on hi viuen 60 nens que els seus pares han mort de la manera més cruel davant del seus propis ulls. Amb l’ajuda de la infermera americana Lee aconsegueixen que els nens sobrevisquin a la guerra i trobin un sentit per viure.



El món a Rac 1

El món a Rac1 és un programa de ràdio que fan als matins. És un programa molt complet, ja que parlen de política, llegeixen els titulars de tots els diaris, comenten les noticies més importants del dia, fan debats, etc.
Jo recomano a tothom que l'escolti i que visiti la seva web, ja que queda registrat tot el que han fet cada dia, s'hi poden posar comentaris, opinar, preguntar...

Per veure el bloc del Món a Rac1

Apunts del JClic

Benvolguts companys,

Duant la nostre assignatura de r de Magisteri d'educació física, hem treballat amb les noves tecnologies diferents aspectes. Un dels aspectes que hem treballat a a sigut tenir més recursos per ensenyar amb les noves tecnilogies, els recurs del qual us vull parlar és el Jclic, que és un programa lliure que ens parmet disenyar exercicis per aprenedre o reforçar conceptes.

El nostre grup de treball hem disenyat un espai web per que pogueu accedir a la unitat didàctica que hem preparat i també a la sessió qua vam fer el passat dia 9 de desembre de 2008. Si voleu accedir a la pagina cliqueu aquí